Garderoba pentru ceremonie

Vei arăta extraordinar la nunta ta într-un costum de calitate, croit perfect pe masura ta, personalizat până la cel mai mic detaliu, asortat cu rochia soției, accesorizat elegant! Te vom sfătui la alegerea materialelor și a croielii, la partea de accesorii și vă vom oferi, ție și viitoarei tale soții, o experiență de neuitat în timp ce construim garderoba ta completă, perfectă, pentru cea mai frumoasă zi a voastră.

Îți oferim un pachet ce conține: un costum la comandă, cămașă la comandă, accesorii (papion / cravată / eșarfă, batistă și șosete) și bineînteles, experiența Mariș. In funcție de materialele și de personalizările dorite, prețul total al pachetului pornește de la 840 EUR.

Puteți opta și pentru o pereche de pantofi la comandă la prețul de 250 EUR.

Pentru a stabili o întâlnire, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 0742 866 848 sau la adresa de email [email protected].

  • 9 săptămâni înainte de eveniment – programarea primei vizite

  • 8 săptămâni înainte de data evenimentului – măsuri, alegerea țesăturii, personalizarea costumului, plata avansului (întâlnirea durează aproximativ 2 ore)

  • 3 săptămâni înainte de data evenimentului – costumul este gata, probă, mici modificări (lungimea pantalonilor, etc), alegerea accesoriilor. Pentru proba costumului vă recomandăm să aduceți și pantofii pe care doriți să îi purtați.

  • Wedding day 🙂

Programarea primei vizite pentru realizarea costumului de ceremonie are loc cu minim 6 saptamani inainte de data evenimentului