Loading...
Made to Measure2018-11-17T11:24:40+02:00

Made to Measure înseamnă eleganţă

hr

Este mai mult decât un concept, mai mult decât costumul perfect, este o stare de spirit. Este prima parte a răspunsului la întrebarea „Cum este un gentleman?”

Made to Measure înseamnă, în primul rând, încredere. Încrederea în propria persoană şi înţelegerea fiecărui detaliu care te face mai puternic. Încrederea că atenţia la detalii nu este un lux, ci parte din propria personalitate.

Ce este Made to Measure?

Personalizarea completă şi grija pentru fiecare element vizual, calitatea extraordinară a materialelor, consultanţa specializată, împreună, sunt doar câteva caracteristici de bază ale conceptului Made to Measure.

Made to Measure înseamnă alegerea materialelor şi luarea măsurilor într-un mod neinvaziv, folosind şabloane şi ajustări în funcţie de preferinţele clientului, astfel încât costumul sau cămaşa să fie adaptate măsurilor şi conformaţiei acestuia.

Unicitate

Experienţa Made to Measure oferă – în sfârşit – substanţă unei expresii atât de des auzită şi, aparent, atât de banală precum „Fiecare om este unic.” Demonstrează, la propriu, fiecare milimetru care ne diferenţiază de ceilalţi.

Fiecare costum Made to Measure, fiecare cămaşă Made to Measure, fiecare element este croit pe măsura fiecărui client. Precizia fiecărei cusături scoate în evidenţă rafinamentul celui care alege să-şi evidenţieze calităţile.

Materiale

Mariş – Made to Measure lucrează exclusiv cu materiale de cea mai bună calitate, de la producători premium şi de lux din industrie. Toate ţesăturile folosite poartă marca unor celebre companii italiene sau britanice, atât pentru costume, cât şi pentru cămăşi.

Consilierii Mariş vă vor oferi toate detaliile, de la tipul de material, până la gradul de fineţe. Acesta a fost şi modul în care au fost aleşi furnizori precum Holland and Sherry, Harrisons of Edinburgh, Bateman Ogden sau Lanificio Drago.

Experienţă

Fiecare întâlnire cu specialiştii Mariş – Made to Measure este o experienţă pe care fiecare bărbat o va aprecia. Pentru că fiecare avem nevoie de timpul nostru personal, o vizită în showroom-ul Mariş înseamnă relaxare, consultanţă exclusivistă şi o atmosferă excelentă pentru a-ţi satisface micile capricii.

De la alegerea materialelor de la cei mai importanţi producători britanici sau italieni, la luarea măsurilor şi la alegerea accesoriilor, fiecare client beneficiază de consiliere pe măsură. Totul, într-un cadru relaxat şi elegant, pe măsura celui mai pretenţios vizitator.

Stabilește o întâlnire cu un consultant

Pentru mai multe detalii, pentru a consulta colecţia de modele şi materiale
şi pentru a stabili o întâlnire, vă rugăm să ne contactaţi.

Contact