Made to Measure înseamnă eleganță

hr

Este mai mult decât un concept, mai mult decât costumul perfect , este o stare de spirit. Este prima parte a răspunsului la întrebarea ” Cum este un gentleman?”

Made to Measure înseamnă, în primul rând, încredere. Încrederea în propria persoană și înțelegerea fiecărui detaliu care te face mai puternic. Încrederea că atenția la detalii nu este un lux, ci parte din propria personalitate.

Ce este Made to Measure?

Personalizarea completă, și grija pentru fiecare element vizual, calitatea extraordinară a materialelor , consultanța specializată , împreună, sunt doar câteva caracteristici de bază ale conceptului Made to Measure. Made to Measure înseamnă alegerea materialelor și luarea măsurilor într-un mod neinvaziv, folosind tipare și ajustări ale tiparelor în funcție de preferințele clientului, astfel încât costumul sau cămașa să fie create conform măsurilor și conformatiei acestuia.

Unicitate

Experiența Made to Measure oferă „în sfârșit” substanță unei expresii atât de des auzită și, aparent, atât de banală precum: „Fiecare om este unic”. Demonstrează, la propriu, fiecare milimetru care ne diferențiază de ceilalți. Fiecare costum Made to Measure, fiecare cămașă Made to Measure , fiecare element este croit pe măsura fiecărui client. Precizia fiecărei cusături scoate în evidență rafinamentul celui care alege să-și evidențieze calitățile.

Materiale

Mariș – Made to Measure lucrează exclusiv cu materiale de cea mai bună calitate, de la producători premium și de lux din industrie. Toate țesăturile folosite poartă marca unor celebre companii italiene sau britanice, atât pentru costume, cât și pentru cămăși. Consilierii Mariș vă vor oferi toate detaliile, de la tipul de material, până la gradul de finețe. Acesta a fost și modul în care au fost aleși furnizori precum Holland and Sherry, Harrisons of Edinburgh, Bateman Ogden sau Lanificio Drago.

Experiență

Fiecare întâlnire cu specialiștii Mariș – Made to Measure este o experiență pe care fiecare bărbat o va aprecia. Pentru că fiecare avem nevoie de timpul nostru personal, o vizită în showroom-ul Mariș înseamnă relaxare, consultanță exclusivistă și o atmosferă excelentă pentru a-ți satisface micile capricii. De la alegerea materialelor de la cei mai importanți producători britanici sau italieni, la luarea măsurilor și la alegerea accesoriilor, fiecare client beneficiază de consiliere pe măsură. Totul, într-un cadru relaxat și elegant, pe măsura celui mai pretențios vizitator.

Stabilește o întâlnire cu un consultant

Pentru mai multe detalii, pentru a consulta colecția de modele și materiale

și pentru a stabili o întâlnire, va rugăm să ne contactați.

Contact