Loading...
Despre Mariş – Made to Measure2018-11-17T09:08:41+02:00

hr

Eleganța vestimentară este reprezentarea eleganței sufletului

Vlad Mariş este unul dintre cei mai cunoscuţi şi respectaţi consultanţi de eleganță sartorială. Totalitatea pieselor vestimentare Made To Measure realizate de atelierul lui Vlad Mariș reprezintă o încununare a unei căutări pentru perfecțiune în artele croitoriei și rafinament textil.

Fascinat de cultura gentleman, pasionat de materiale premium, croială expertă care pune în valoare geometria corpului, teorie și practica stilului masculin, Vlad Mariș aplică în designul vestimentar filosofia unui stil de viață condus în virtutea eleganței.

Pasiunea în tandem cu experiența practică

A fost doar un pas de la pasiune la profesie şi încă unul de la statutul de angajat la cel de proprietar al unei companii specializate. Preocuparea pentru Made to Measure a venit şi ca urmare a ofertei limitate de haine de calitate croite corespunzător, pe măsuri cât mai apropiate de ale sale, disponibile în retailul românesc.

Background-ul tehnic al lui Vlad Mariş reprezintă o garanţie a preciziei fiecărei cusături. Mariş MTM duce conceptul Made to Measure la un nou nivel, oferind o experienţă unică fiecărui client care trece pragul showroom-ului.